Lux Huizen

Huizen
Actueel aanbod

vanaf € 350.000,-

Over dit project

Op het voormalige Lucent terrein komt nieuwbouw! Eindelijk heb je de kans om splinternieuw, ruim en comfortabel te wonen, op steenworp afstand van het centrum van Huizen én de haven. En dan ook nog zeer duurzaam en energiezuinig, in een gasloze nul-op-de-meter woning. De eerste fase van LUX bestaat uit 20 woningen, gegroepeerd rondom een gezamenlijk binnenhofje. Een heerlijke plek waar kinderen gezellig samen buiten spelen en jij je helemaal thuis voelt. LUX is lekker leven! Meer weten? Meld je aan als geïnteresseerde en geef je woonwensen door! Zo blijf je op de hoogte van alle nieuwe ontwikkelingen.

********************************************

Woningen
Fase 1 bestaat uit 20 eengezinswoningen. Je hebt keuze uit een tussenwoning en een hoekwoning. Ook kun je zelf kiezen wat jouw favoriete ligging is, omdat de woningen in een carrévorm geplaatst zijn. Alle woningen zijn gasloos en worden uitgevoerd als zogenaamde nul-op-de-meter woning.

********************************************

Locatie
Je woont hier op het voormalige Lucent terrein; nu nog een braakliggend terrein, straks een gezellige woonwijk met alle voorzieningen bij de hand. Het project ligt precies tussen het centrum van Huizen en de haven. Welke kant je ook op fietst, binnen 5 minuten ben je in een bruisend gebied. En dan heb je ook nog het Gooimeer voor de deur!

********************************************

Hoe wil jij hier wonen?
De grote lijnen voor de eerste 20 woningen van LUX zijn bekend. Maar hoe ze precies ingedeeld en afgewerkt gaan worden, dat laten we graag mede afhangen van jouw wensen. Meld je aan als geïnteresseerde en geef je woonwensen door. Zo kunnen wij de uiteindelijke plannen nog beter afstemmen op jouw situatie.

Meer informatie

Kenmerken

Project
Lux Huizen
Koopwoningen
72
Prijs vanaf
€ 350.000,-
Type woningen
Hoekwoning, Tussenwoning

Locatie

Aanmelden

Blijf op de hoogte van jouw favoriete nieuwbouwprojecten en maak een eigen account aan. Met een eigen account kun jij jouw belangstelling kenbaar maken in nieuwbouw- projecten en gemeente en ontwikkelaars laten weten hoe jij wilt wonen via jouw eigen woonprofiel. Daarnaast wordt je automatisch op de hoogte gehouden van de laatste ontwikkelingen in de regio Huizen.

Aanmelden