Specialisten

Bij De Hypotheker bepaal je zelf hoeveel advies je nodig hebt

De Hypotheker is de grootste onafhankelijke intermediair op het gebied van hypotheken in ons land. Doordat de organisatie producten aanbiedt van alle geldverstrekkers, is de doorlooptijd sneller dan bij veel andere hypotheekadviseurs. Die snelheid gaat echter niet ten koste van de kwaliteit, want de adviseurs van De Hypotheker zijn deskundig en leveren altijd maatwerk.

De Hypotheker Huizen en Hilversum

Het belang van de klant komt altijd op de eerste plaats. Ook bij Mark Brands, die eigenaar is van de kantoren van De Hypotheker in Huizen en Hilversum. Mark begon in de verzekeringswereld en ging daarna, in 2002, werken voor De Hypotheker Beverwijk. Vier jaar later al kreeg hij de kans om franchisenemer te worden. Dat betekent niet dat Mark meer manager is dan hypotheekadviseur. “Nee hoor, ik werk met een heel goed team en iedereen weet precies wat er van hem of haar wordt verwacht. Dat geeft mij de ruimte om mijn tijd vooral te besteden aan mijn klanten. Daar draait het tenslotte om.”

De duurste aankoop van je leven

Je hypotheek kun je tegenwoordig via internet regelen. Maar of dat ook verstandig is, is een ander verhaal. De keuze die je maakt, heeft ook op de langere termijn financiële gevolgen. “Een huis is de duurste aankoop van je leven,” zegt Mark. “Mag daar dan een beetje zorg aan besteed worden? Ik vind dat je klanten moet beschermen tegen het te snel online afsluiten van een hypotheek. Een goed advies is erg belangrijk en ja, daar moet je wat voor betalen. Maar bij De Hypotheker heb je wel de mogelijkheid om zelf te kiezen welke mate van begeleiding je nodig hebt.”

Bij De Hypotheker heb je namelijk keuze uit drie dienstverleningspakketten. Op die manier kun je zelf bepalen hoeveel hulp je van een adviseur wilt en betaal je niet meer dan nodig is.

Zelfzeker pakket - € 1495,-

Dit pakket is bedoeld voor jonge prijsbewuste starters die nog geen ervaring hebben op de woningmarkt. Je kunt online je gegevens invullen en het computersysteem begeleid je volledig bij het proces van je hypotheekaanvraag. Uiteindelijk krijg je een online advies waarin staat bij welke hypotheekverstrekker je het beste uit bent. Vervolgens neemt een adviseur de uitkomst in een persoonlijk gesprek met je door. Als je wilt kun je het pakket uitbouwen met extra adviesgesprekken. Het Zelfzeker pakket is niet geschikt voor complexere aanvragen zoals die van een zelfstandig ondernemer.

Jazeker pakket - € 2495,-

Heb je al een koopwoning, dan is er dus al een bestaande hypotheek. Dat vraagt wat meer begeleiding en daarom bevat dit pakket twee á drie adviesgesprekken. Je bespreekt je wensen en de hypotheekadviseur zoekt samen met jou naar de beste hypotheekvorm en –voorwaarden.

Pluszeker pakket - € 3495,-

Complexere situaties, zoals een scheiding of een eigen onderneming, vragen om maximale aandacht van een hypotheekadviseur. Bij dit pakket word je volledig ontzorgd tijdens het hele traject. Natuurlijk kun je ook als je zaak niet zo ingewikkeld is, kiezen voor dit pakket. Gewoon, omdat het heel erg prettig is als iemand je alles uit handen neemt.

Hulp in de oriëntatiefase

De Hypotheker heeft een bijzonder product, vooral geschikt voor startende kopers die nog in de oriëntatiefase zitten. Starters hebben het erg moeilijk op de woningmarkt. De Hypotheker wil met het zogenaamde Jazekerplan hulp bieden bij de zoektocht naar een nieuw huis. Voor vijftien euro per maand kun je via de mail onbeperkt gebruik maken van de expertise van een hypotheekadviseur. Je krijgt antwoord op alle vragen die je hebt in deze fase en er worden op jouw verzoek berekeningen gemaakt. Sluit je uiteindelijk een hypotheek bij De Hypotheker af, dan krijg een korting van 250 euro op de bemiddelingskosten. Vraag gerust naar de voorwaarden.

Meer weten?

Neem dan contact op met Mark en zijn collega’s. Het eerste gesprek is altijd vrijblijvend en kosteloos. In dat gesprek krijg je een indicatie van wat je kunt lenen en de bijbehorende maandlasten. Daarna kun je beslissen of je met De Hypotheker in zee gaat.

De Hypotheker Huizen
Plein 2000 137a, 1271 KP Huizen
(035) 525 95 04
huizen1207@hypotheker.nl

De Hypotheker Hilversum
Langestraat 118, 1211 HC Hilversum
(035) 624 43 02
hilversum1205@hypotheker.nl

 

 

Wil je meer weten?

Vul onderstaand formulier in, dan nemen we zo snel mogelijk contact op.